Vier de liefde met een gepersonaliseerd trouwcadeau!

Het beste van gepersonaliseerde cadeaus is dat ze perfect zijn voor elke gelegenheid! Of ze nu een huwelijksjubileum vieren, ze zich geliefd laten voelen op Valentijnsdag of ze feliciteren met hun huwelijk, gepersonaliseerde cadeaus toveren altijd een glimlach op iemands gezicht!

Details om verliefd op te worden.

Voorbeeld van Boom van de Liefde

Titel

Twee namen of de beschrijving van een mooi moment in prachtige typografie.

Ondertitel

Een datum, spreuk of andere tekst naar keuze ter herinnering aan een mooi moment.

Hart

De wereld gevat in een hart-symbool, gevoel van mysterieuze wolken in de achtergrond, maar sereen op de voorgrond.

Boom

Een unieke boom die de twee helften van de relatie symboliseert met de kleuren in het bladerdek.

Trouwcadeau vol symboliek

Als silhouette tegen een mysterieus en levendig wolkendek groeit een kleurrijke boom uit de bodem van het hart. Een tweedeling van kleuren in het bladerdek die dezelfde basis vinden in de krachtige boomstam. De punt van het hart richt zich op twee sierlijke regels, die in bonte kleuren twee namen presenteert met een betekenisvolle ondertitel.

Een boom als symbool voor een duurzame relatie

Bomen zijn sterke, duurzame wezens die leven met de hitte van het leven, zelfs in de gure kou. Ze bieden schaduw die jarenlang zal beschermen. Bomen zijn symbolen van steun, lankmoedigheid en stabiliteit. Bomen kunnen veiligheid en bescherming bieden tegen de wendingen van het leven. Ze staan ook symbool voor een nieuw begin, vernieuwing, dingen die een tweede leven hebben gekregen.

Gepersonaliseerd trouwcadeau

Personaliseer dit trouwcadeau met een mooie titel, ondertitel en twee favoriete kleuren. Bedenk voor de titel bijvoorbeeld: twee namen, een beschrijving van een moment ("Onze eerste date") of een mooie boodschap. En gebruik de ondertitel om aan te sterken met een datum, spreuk of een favoriete quote. De kleuren komen terug in het wolkendek, de bladeren van de boom en in de sierlijke typografie. De boom groeit voor elke poster op een unieke wijze, elke tak kiest zijn eigen pad, dikte en hoeveelheid bladeren. De informatie die je hebt ingevuld wordt als een virtueel boomzaadje gebruikt om de boom te planten. Zo heeft elke poster een uniek ontwerp, speciaal voor de ontvanger.

Voorbeeld van Boom van de Liefde
Boom van de Liefde
vanaf 30

Symboliseer de liefdevolle verbintenis tussen twee personen.

Personaliseren

Ook beschikbaar als cadeaukaart

Vind je het moeilijk om de juiste kleuren en teksten te bepalen voor iemand anders? Koop dan een Momentic cadeaukaart, een prachtige kaart die je kan geven wanneer je wilt, met genoeg ruimte voor een liefdevolle boodschap.

Veilig en vertrouwd bestellen met:Betalen met iDealBetalen met BancontactBetalen met Apple PayBetalen met mastercardBetalen met visaBezorging via PostNLVeilig betalen met Mollie