Versier de kinderkamer met een gepersonaliseerde naamposter!

Het inrichten van de kinderkamer kan een van de meest opwindende en lonende onderdelen van het proces zijn. Door de kamer te personaliseren met een gepersonaliseerde poster met naam, wordt deze volledig uniek en voeg je persoonlijke accenten toe die elders in de kamer misschien niet mogelijk zijn.

Een gepersonaliseerde kinderkamerposter is een mooie manier om karakter toe te voegen aan de kamer van je kind. Wat is een betere manier om ze thuis te verwelkomen dan door hun naam toe te voegen in een prachtig typografisch ontwerp?

De poster is verkrijgbaar in verschillende formaten en in alle mogelijke kleuren, zodat je er een kunt vinden die bij jouw stijl past.

Details om verliefd op te worden.

Voorbeeld van Stoere Kindernaam

Naam

De naam pronkt in elegante typografie, een sierlijke vorm voor een sierlijke naam.

Voorletter

Gedurfd groot op de poster. Zichtbaar van veraf, maar subtiel verweven in de gedetailleerde achtergrond.

Penseelstreken

Uitgesproken penseelstreken in de opgegeven kleur geven de poster een kunstzinnige touch.

Poster met eigen naam en kleur

Een robuuste passe-partout omlijst de uitgesproken penseelstreken die het canvas in twee prachtige tinten kleurt. De gedetailleerde stroken accentueren de klassiek gevormde letter die door de achtergrond snijdt. Van ver zichtbaar, maar van dichtbij subtiel. Een naam spat van het canvas met elegante typografie als een eerbetoon.

De betekenis van babynaam

Het kiezen van een babynaam kan een van de moeilijkste beslissingen zijn die ouders moeten nemen. Je wilt niet alleen iets vinden dat goed klinkt, maar ook betekenis en symboliek heeft. Een manier om dit te doen is door een naam te kiezen die symbool staat voor iets dat je hoopt voor de toekomst van je kind.

Gepersonaliseerde naamposter

Personaliseer deze stoere naamposter met een naam en favoriete kleur. De kleur brengt de achtergrond en de penseelstreken tot leven en de naam en voorletter worden in het midden van de poster in de spotlight gezet. De penseelstreken worden via een algoritme, op basis van jouw ingevulde informatie getekend. Daarmee wordt elke unieke naam-kleur combinatie een 100% unieke poster.

Voorbeeld van Stoere Kindernaam
Stoere Kindernaam
vanaf 20

Zet de naam van je kind, geliefde, familielied, vriend of huisdier in de spotlight.

Personaliseren

Ook beschikbaar als cadeaukaart

Heb je moeite met het kiezen van de perfecte kleur? Koop dan een Momentic cadeaubon, een mooie kaart die je kunt geven wanneer je maar wilt - met genoeg ruimte voor een liefdevolle boodschap.

Veilig en vertrouwd bestellen met:Betalen met iDealBetalen met BancontactBetalen met Apple PayBetalen met mastercardBetalen met visaBezorging via PostNLVeilig betalen met Mollie