Het perfecte gepersonaliseerde kraamcadeau voor elke aanstaande ouder

Het perfecte kraamcadeau voor het aanstaande gezin. Vier de geboorte van een baby met dit gepersonaliseerde kunstwerk. In de hemel zie je de maanstand en het sterrenbeeld van de geboortedatum. Het gezin gesymboliseerd als magisch bos.

Details om verliefd op te worden.

Voorbeeld van Geboorte Bomen

Maanstand

De maan toont de exacte maanstand (op uur nauwkeurig) van de ingevulde geboortedatum.

Sterrenbeeld

Speur de sterrenhemel af om het sterrenbeeld van de baby te vinden.

Babynaam

Bekroond de poster met sierlijke typografie.

Geboortedatum

De geboortedatum in sierlijke letters.

Babyboompje

De ouders waken over hun pasgeboren babyboom.

Boom met symboliek

De familie wordt gesymboliseerd door prachtige illustratieve bomen.

Boom met DNA

Elke boom is uniek en wordt gevormd op basis van leeftijd.

Symbolische sprookjesachtige bomen

De boom kan gezien worden als een symbool van kracht en uithoudingsvermogen. Het is een levend wezen dat blijft groeien en schaduw geeft, zelfs als de lucht grijs en ijskoud is. De boom kan worden gezien als een symbool van steun, geduld en stabiliteit. Het biedt veiligheid voor degenen die het nodig hebben en beschermt hen tegen de stormen die het leven met zich mee kan brengen. Een boom kan ook staan voor een nieuw begin of iets dat een nieuw leven heeft gekregen.

Betoverende maanstand

De maan is een natuurlijke satelliet die om de aarde draait en is het enige hemellichaam dat zonder telescoop vanaf de aarde kan worden gezien. Hetzelfde deel van het oppervlak van de maan wordt altijd verlicht door de zon, en vanaf de aarde kunnen we er maar één kant van zien. De verschillende fasen van de maan gebeuren omdat de aarde en de maan in een baan om elkaar heen bewegen. De vorm van de maan verandert op basis van waar deze zich ten opzichte van de zon bevindt. Wanneer het oppervlak van de maan volledig verlicht is, lijkt het vanaf de aarde gezien op een dunne halve maan of zelfs een cirkel. Er zijn acht verschillende maanfasen: nieuwemaan, jonge maansikkel, eerste kwartier, wassende maan, volle maan, afnemende maan, laatste kwartier en asgrauwe maan.

Er wordt aangenomen dat onze stemming verandert afhankelijk van de maanfase waarin we ons bevinden. Sommige mensen houden hier zelfs rekening mee wanneer ze een datum kiezen voor hun bruiloft.

Magische sterrenhemel met sterrenbeeld

Als je denkbeeldige lijnen tekent om de stippen in een sterrenbeeld te verbinden, ziet het er vanaf de aarde uit als een vorm. De sterren van een sterrenbeeld lijken in een herkenbaar patroon dicht bij elkaar aan de hemel te staan. Sterrenbeelden krijgen hun naam afhankelijk van de menselijke fantasie van de vorm. De vorm van het patroon bestaat meestal uit een of meer heldere sterren, met soms andere objecten in de figuur. Het patroon is meestal alleen schijn - sterren die dicht bij elkaar staan, gezien vanaf de aarde, zijn in werkelijkheid vaak erg ver weg.

Sterrenbeelden zijn gebaseerd op je geboortedatum. Weet jij welk sterrenbeeld jij bent?

Waterman (21 jan - 19 feb)
Vissen (20 feb - 20 mrt)
Ram (21 maart - 20 april)
Stier (21 april - 21 mei)
Tweeling (22 mei - 21 juni)
Kreeft (22 juni - 22 juli)
Leeuw (23 juli - 23 aug)
Maagd (24 aug - 22 sep)
Weegschaal (23 sep - 22 okt)
Schorpioen (23 okt - 21 nov)
Boogschutter (22 nov - 22 dec)
Steenbok (23 dec - 20 jan)

Gepersonaliseerd kraamcadeau met naam

Personaliseer dit kraamcadeau met de babynaam, geboortedatum, leeftijden en favoriete kleuren van de ouders. De informatie die jij invult wordt als "DNA" gebruikt om de bomen te laten groeien. Zo heeft de leeftijd invloed op de dikte en lengte van de boomstam en takken, de favoriete kleur op de bladeren, zelfs de groei en richting van de takken wordt bepaald door het virtuele zaadje dat jij plant. Daarmee heeft elke poster een unieke handtekening en is geen enkele versie hetzelfde.

Voorbeeld van Geboorte Bomen
Geboorte Bomen
vanaf 30

Symboliseer een kersvers gezin, waar de ouders als boom over hun spruit waken.

Personaliseren

Ook beschikbaar als cadeaukaart

Vind je het moeilijk om de juiste kleuren te bepalen voor iemand anders? Of heb je het geboortekaartje nog niet ontvangen en wil je wel alvast een cadeautje kunnen geven bij de babyshower? Koop dan een Momentic cadeaukaart, een prachtige kaart die je kan geven wanneer je wilt, met genoeg ruimte voor een liefdevolle boodschap.

Veilig en vertrouwd bestellen met:Betalen met iDealBetalen met BancontactBetalen met Apple PayBetalen met mastercardBetalen met visaBezorging via PostNLVeilig betalen met Mollie