Hoe werkt het bestellen van een gepersonaliseerde poster

Met Momentic leg je de mooiste en persoonlijkste momenten vast in een unieke poster. Onze software vertaalt jouw moment in een symbolische print. Jouw eigen poster maken is simpel en gemakkelijk. Volg de vier stappen hieronder en je hebt binnen enkele minuten een prachtige poster besteld.


Stap 1: Kies een thema

De Momentic collectie bevat meerdere thema's om uit te kiezen. Ga je voor een poster die een geboortedatum symboliseert, zet je iemand's naam in het zonnetje of wil je een trouwdatum in een unieke illustratie vatten?


Stap 2: Vul de velden in

Elke poster wordt gevoed met de informatie die jij invult. Op basis van deze informatie wordt de poster voor jou gecreëerd. Elk stukje informatie heeft impact op hoe de poster er uit komt, zo is elke poster 100% uniek.


Stap 3: Bekijk de digitale proefdruk

Na het invullen kan je direct een voorbeeld bekijken. Deze digitale proefdruk is een klein formaat en heeft een watermerk. Wanneer je jouw poster hebt besteld wordt het ontwerp op hoge kwaliteit en zonder watermerk op hoogwaardig poster papier gedrukt.


Stap 4: Ontvang jouw gepersonaliseerde poster

Kies het gewenste poster formaat (A4, A3, A2 of digitaal) en vul je bestelgegevens in. Jouw unieke poster wordt binnen 5 tot 7 werkdagen op jouw gewenste adres bezorgd. Heb je meer vragen? Bekijk dan de veelgestelde vragen.


Voorbeeld van Geboorte Bomen
Geboorte Bomen
vanaf 30

Symboliseer een kersvers gezin, waar de ouders als boom over hun spruit waken.

Personaliseren
Voorbeeld van Boom van de Liefde
Boom van de Liefde
vanaf 30

Symboliseer de liefdevolle verbintenis tussen twee personen.

Personaliseren
Voorbeeld van Stoere Kindernaam
Stoere Kindernaam
vanaf 20

Zet de naam van je kind, geliefde, familielied, vriend of huisdier in de spotlight.

Personaliseren